Aankondiging NL Doet en Tuinendag 2018

Handen uit de mouwen met Present!

 

NL DOET: ZATERDAG 10 MAART 2018

Zaterdag 10 maart is het weer zo ver: NL Doet! In het hele land zetten vrijwilligers zich op deze datum een dagje in voor een ander. Ook Present organiseert elk jaar tijdens NL Doet een aantal bijzondere projecten waaraan u als vrijwilliger mee kunt werken. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld een alleenstaande meneer met psychische klachten geholpen zijn vervuilde woning schoon te maken, en heeft een groep jongeren een groep dementerende ouderen vanuit Archipel de Passaat meegenomen voor een rondleiding in het PSV stadion. Ook dit jaar zullen we weer een aantal praktische klussen binnenshuis organiseren, waarbij we kwetsbare mensen helpen hun huis op orde te krijgen. Daarnaast organiseren we een aantal sociale projecten, waarbij we een gezellige middag bezorgen aan mensen die van zorg afhankelijk zijn. Inschrijven kan t/m 21 januari.

Doet u mee?

 

TUINENDAG: ZATERDAG 21 april 2018

Omdat NL Doet te vroeg valt om tuinprojecten uit te voeren, organiseert Present op zaterdag 21 april een aparte dag waarop we tuinen op willen knappen bij kwetsbare mensen in Eindhoven. Vindt u het leuk om ​samen met anderen een tuin aan te pakken, dan kunt u zich hiervoor opgeven t/m zondag 4 maart.

Bent u PRESENT op 10 maart en/of 21 april? Geef een paar uur van uw tijd aan een ander. Opgeven kan - individueel of met een groep - via onze website: www.presenteindhoven.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Wilco van den Berg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.