Nieuws

Aankondiging NL Doet en Tuinendag 2018

Handen uit de mouwen met Present!

 

NL DOET: ZATERDAG 10 MAART 2018

Zaterdag 10 maart is het weer zo ver: NL Doet! In het hele land zetten vrijwilligers zich op deze datum een dagje in voor een ander. Ook Present organiseert elk jaar tijdens NL Doet een aantal bijzondere projecten waaraan u als vrijwilliger mee kunt werken. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld een alleenstaande meneer met psychische klachten geholpen zijn vervuilde woning schoon te maken, en heeft een groep jongeren een groep dementerende ouderen vanuit Archipel de Passaat meegenomen voor een rondleiding in het PSV stadion. Ook dit jaar zullen we weer een aantal praktische klussen binnenshuis organiseren, waarbij we kwetsbare mensen helpen hun huis op orde te krijgen. Daarnaast organiseren we een aantal sociale projecten, waarbij we een gezellige middag bezorgen aan mensen die van zorg afhankelijk zijn. Inschrijven kan t/m 21 januari.

Doet u mee?

 

TUINENDAG: ZATERDAG 21 april 2018

Omdat NL Doet te vroeg valt om tuinprojecten uit te voeren, organiseert Present op zaterdag 21 april een aparte dag waarop we tuinen op willen knappen bij kwetsbare mensen in Eindhoven. Vindt u het leuk om ​samen met anderen een tuin aan te pakken, dan kunt u zich hiervoor opgeven t/m zondag 4 maart.

Bent u PRESENT op 10 maart en/of 21 april? Geef een paar uur van uw tijd aan een ander. Opgeven kan - individueel of met een groep - via onze website: www.presenteindhoven.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Wilco van den Berg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste mannenbroeders,


''Na een zomer met veel nieuwe en bijzondere dingen die in ons leven gebeurd zijn, en het terug kijken op een dag samen weg naar de Weerribben (14-07-2014), waar we veel gezien en geleerd hebben van elkaar, het varen in een (f)luisterboot was voor ons/mij een bijzondere erv(a)aring. En hoe te zien hoe God onze levens leidt.'

Graag willen we ons aan jou voorstellen aan een groep die 1x per maand op de zaterdagochtend deelneemt aan het mannenontbijt in onze kerk.

Dit mannenontbijt is ontstaan uit een groeiende behoefte om als mannen onder elkaar, onder het genot van een heerlijk ontbijt, met elkaar te eten en praten over alles wat ons als mannen bezighoudt. Nu denkt je wellicht: wat kan ik me hierbij voorstellen?

Het mannenontbijt wordt 1 keer in de maand (in onze kerk) op zaterdag georganiseerd, begint om 09:00 uur en eindigt rond de klok van 11:00 uur.

We ontbijten met elkaar, praten met elkaar wat ons bezighoudt, lezen uit de bijbel, zingen een lied, bidden met elkaar, en hebben uiteraard veel plezier in het contact met elkaar.

Ben jij wellicht ook diegene die graag wilt weten wat één en ander inhoudt of wil je deelnemen aan dit ontbijt? Neem dan contact op met Jan H van der Mijl of Onno W Hafkamp of geef via het formulier aan wanneer je wilt komen.

De eerstvolgende data voor het mannenontbijt zijn:

  • 20 januari 2018
  • 17 februari 2018
  • 17 maart 2018
  • 14 april 2018
  • 12 mei 2018
  • 9 juni 2018
  • 7 juli 2018


Klik hier om direct online de keuze door te geven of een reactie te geven.

'Dus zet en prik deze vast zodat je zeker kan komen om weer een periode in te gaan van tezamen delen, genieten, bidden, zingen en lezen, ontmoeten en te ontbijten.
Graag tot op die dagen in onze kerk.
Laat ons weten als je komt, zodat we weten wat en hoeveel er aan de ontbijttafel zullen zitten.'

We vernemen graag van jou.

Met vriendelijke groeten,

Jan H van der Mijl en Onno Hafkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Mannenontbijt 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mannenontbijt 2

Graag willen we u nogmaals wijzen op bijgaande gegevens:

Betreffende het parkeren rondom onze kerk dient u uw auto neer te zetten op een plaatswaar een bord met 'P' staat: dus u kunt uw auto alleen achter de Joodse begraafplaats neerzetten en achter de school (beiden tussen de parkeerlijnen). Het parkeren half op de stoep is dus verboden!

Houd hier rekening mee

plattegrond parkeren kerk